Skip to main content

Business Innovation Center Innobridge

Business and Innovation Center INNOBRIDGE („BIC INNOBRIDGE”) este o organizație de sprijin pentru afaceri, care urmărește metodologia, experiența colectivă și aplică know-how-ul Rețelei Europene de Afaceri și Inovare (EBN).

Este primul (și încă singurul) organism acreditat BIC de rețeaua EBN din Bulgaria. Este o asociație a ONG-urilor care desfășoară activități de conștientizare pe probleme inovatoare și încearcă să contribuie la dezvoltarea și competitivitatea afacerii pe toate etapele sale.

Scopul său principal este de a oferi clienților servicii de calitate europeană pentru a-i ajuta să își dezvolte ideea / afacerea inovatoare, contribuind astfel nu numai la îmbunătățirea climatului de afaceri și la îmbunătățirea competitivității, dar și la creșterea economică a regiunii. Oferă servicii clienților din regiunea Ruse, dar este foarte bine conectat la zonele geografice învecinate, datorită faptului că Ruse se învecinează cu România și, prin urmare, BIC INNOBRIDGE leagă clienții la nivel internațional.

Partners

Technological University Dublin logo
Mälardalens högskola logo
European Digital Learning Network logo
CIVIC Computing Limited logo
Centre de Difusio Tecnologica de la Fusta i del Moble de Catalunya logo
Business Innovation Center Innobridge logo
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est logo