Skip to main content

European Digital Learning Network

Rețeaua europeană de învățare digitală - DLEARN - este o asociație non-profit. Acesta își propune să îmbrățișeze provocările pe care le aduce transformarea digitală în ceea ce privește competențele digitale și oportunitățile de învățare digitală. 47% dintre europeni nuau suficiente abilități digitale, dar în viitorul apropiat 90% din locuri de muncă vor necesita un anumit nivel de competențe digitale.

Credem în valoarea RELAȚIONĂRII, CONECTĂRII, MULTIPLICĂRII ȘI A ÎMBUNĂTĂȚIRII potențialului membrilor, teritoriilor și oamenilor noștri.

Schimbările constante în economie și societate au solicitat guvernelor să sublinieze contribuția educației la o gamă largă de abilități și competențe nou cerute. Competențele secolului XXI sunt considerate a fi factorii cheie ai cetățeniei responsabile într-o economie bazată pe TIC.

O educație și o pregătire de succes în societatea noastră depind din ce în ce mai mult de utilizarea sigură, competentă și inovatoare a TIC.

DLEARN dorește să apropie experiențele și vocile localnicilor la politicile UE. În prezent, acest proces este împiedicat de prezența unor interese mai mari, în special a marilor organizații sau a organizațiilor umbrelă.

News

The pilot test report cover

Pilot Test Report Published!

The Craft 4.0 consortium have today published the finalised Pilot Test Report, describing the results of the pilot testing activities of the project deliverables undertaken by partners over the past few mo

The Malardalens University Campus

Craft 4.0 Partners meet virtually at Mälardalen University

The partners of Craft 4.0 met again on the 16th March 2021 to discuss the progress and final phases of the Project.

Partners

Technological University Dublin logo
Mälardalens högskola logo
European Digital Learning Network logo
CIVIC Computing Limited logo
Centre de Difusio Tecnologica de la Fusta i del Moble de Catalunya logo
Business Innovation Center Innobridge logo
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est logo