Skip to main content

Universitatea Tehnologică Dublin (TU Dublin)

Universitatea Tehnologică Dublin (TU Dublin) este prima Universitate Tehnologică din Irlanda care oferă o gamă unică de programe și discipline, oferind diferite programe educaționale de la ucenicie până la niveluri de licență și doctorat.

Universitatea TU Dublin se axează pe următoarele domenii: arte, afaceri, științe, inginerie și tehnologie. TU Dublin are peste 28.500 de studenți și cercetători din toată Irlanda și din toate părțile globului.

Școala de arte creative TU Dublin are peste 600 de studenți și educă artiști, designeri, teoreticieni culturali, manageri culturali și specialiști din industria tiparului la toate nivelurile, inclusiv doctorat. Școala este clasată în Top 200 universități QS la nivel mondial pentru artă și design. Programele includ design interior și mobilier, design de comunicare vizuală, design de merchandising vizual, design de produse, artă plastică și cultură vizuală contemporană. Școala a participat la mai multe proiecte de cercetare legate de tipărire 3D cu parteneri interni și externi și conduce anual IDEA, o tabără de vară de tipărire 3D pentru studenții din școala gimnazială.

Școala are sediul în noul campus Grangegorman al Universității, situat în centrul orașului Dublin.

News

The pilot test report cover

Pilot Test Report Published!

The Craft 4.0 consortium have today published the finalised Pilot Test Report, describing the results of the pilot testing activities of the project deliverables undertaken by partners over the past few mo

The Malardalens University Campus

Craft 4.0 Partners meet virtually at Mälardalen University

The partners of Craft 4.0 met again on the 16th March 2021 to discuss the progress and final phases of the Project.

Partners

Technological University Dublin logo
Mälardalens högskola logo
European Digital Learning Network logo
CIVIC Computing Limited logo
Centre de Difusio Tecnologica de la Fusta i del Moble de Catalunya logo
Business Innovation Center Innobridge logo
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est logo