Skip to main content

Centre de Difusio Tecnologica de la Fusta i del Moble de Catalunya

CENFIM - Clusterul de inovație din domeniul mobilierului are misiunea de a contribui la îmbunătățirea competitivității producătorilor și companiilor de mobilă de-a lungul întregului lanț de valori interioare. A fost creat de asociațiile de companii din sectorul lemnului și al mobilierului și entități publice fără scop lucrativ. Are 140 de companii asociate din sectorul de mobilă după cum urmează: mobilier, tâmplărie, podele, băi, iluminat și textile pentru casă.

CENFIM contribuie la competitivitatea companiilor membre îmbunătățindu-și capacitățile de inovare și comercializare prin promovarea proiectelor de colaborare și oferirea de instruire. Activitățile de inovare ale CENFIM sunt axate pe 4 domenii:
1) digitalizare;
2) economie circulară
3) proiectarea produsului; și
4) managementul organizației.

Pentru a sprijini comercializarea companiilor membre, CENFIM a creat piața de interioare hoteliere, InteriHotel (https://www.interihotel.com/en/), cu o ediție anuală la Barcelona, ​​showroom-urile WEcontract (https://www.wecontractbcn.com/) la Barcelona și la Madrid și platforma online B2B HiContract (https://www.hicontract.net/).

News

The pilot test report cover

Pilot Test Report Published!

The Craft 4.0 consortium have today published the finalised Pilot Test Report, describing the results of the pilot testing activities of the project deliverables undertaken by partners over the past few mo

The Malardalens University Campus

Craft 4.0 Partners meet virtually at Mälardalen University

The partners of Craft 4.0 met again on the 16th March 2021 to discuss the progress and final phases of the Project.

Partners

Technological University Dublin logo
Mälardalens högskola logo
European Digital Learning Network logo
CIVIC Computing Limited logo
Centre de Difusio Tecnologica de la Fusta i del Moble de Catalunya logo
Business Innovation Center Innobridge logo
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est logo