Skip to main content

Centre de Difusio Tecnologica de la Fusta i del Moble de Catalunya

CENFIM - Clusterul de inovație din domeniul mobilierului are misiunea de a contribui la îmbunătățirea competitivității producătorilor și companiilor de mobilă de-a lungul întregului lanț de valori interioare. A fost creat de asociațiile de companii din sectorul lemnului și al mobilierului și entități publice fără scop lucrativ. Are 140 de companii asociate din sectorul de mobilă după cum urmează: mobilier, tâmplărie, podele, băi, iluminat și textile pentru casă.

CENFIM contribuie la competitivitatea companiilor membre îmbunătățindu-și capacitățile de inovare și comercializare prin promovarea proiectelor de colaborare și oferirea de instruire. Activitățile de inovare ale CENFIM sunt axate pe 4 domenii:
1) digitalizare;
2) economie circulară
3) proiectarea produsului; și
4) managementul organizației.

Pentru a sprijini comercializarea companiilor membre, CENFIM a creat piața de interioare hoteliere, InteriHotel (https://www.interihotel.com/en/), cu o ediție anuală la Barcelona, ​​showroom-urile WEcontract (https://www.wecontractbcn.com/) la Barcelona și la Madrid și platforma online B2B HiContract (https://www.hicontract.net/).

Partners

Technological University Dublin logo
Mälardalens högskola logo
European Digital Learning Network logo
CIVIC Computing Limited logo
Centre de Difusio Tecnologica de la Fusta i del Moble de Catalunya logo
Business Innovation Center Innobridge logo
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est logo